Siqure levererar säkerhet till cybersäkerhetsföretaget Check Point Software

Säkerheten är avgörande för Check Points Software och deras nya kontor i Stockholm. Genom att kombinera digital access och kameror kan de säkerställa att endast behöriga personer har tillgång till kontoret.

Det ger Check Points Software möjlighet att fokusera på sitt viktiga arbete med att leverera cybersäkerhet till sina kunder utan att behöva oroa sig för säkerheten på sitt eget kontor. Med denna höga säkerhetsnivå kan de fortsätta att vara ett ledande cybersäkerhetsbolag och fortsätta att skydda sina kunder från potentiella hot och attacker.

Check Point Software Technologies är en global ledare inom cybersäkerhetslösningar, dedikerade till att skydda företag och regeringar över hela världen med över 6000 anställda.

Check Point Infinity-plattform driven av AI förutsäger och förhindrar autonomt attacker över nätverk, moln, slutpunkter och enheter

Dela inlägg:
LinkedIn
Senaste nyheter
KONTAKTA OSS

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kom i kontakt med oss ​​utangenom att använda klicka på knappen nedan eller genom att ringa oss. Vår erfarna team är redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.
©2024 All Rights Reserved.