SIQURE tecknar avtal med Coop Väst

Siqure Scandinavia AB tecknar avtal om leverans av trygghetskameror med Coop Väst AB
Med den nya moderna kameralösningen får Coop fullständig kontroll över vad som händer i sitt omfattande butiksbestånd. Trygghetskamerorna levereras som en tjänst vilken ger Coop en kostnadseffektiv lösning med mål att skapa en trygg och säker miljö för medarbetare och besökare i butikerna.

I avtalet ingår komplett systemleverans med produkter från Axis tillsammans med telefon- och uppkopplad support, service samt uppdateringar av mjukvaror. Det minskar arbetsinsatsen hos Coop säkerhetsfunktion vilket frigör tid till annat säkerhetsarbete.

Coop Väst AB tog över KF Göta som fusionerades in under namnet Coop Väst den 1:a november 2020. Nya Coop Väst har idag drygt 770 000 medlemmar och driver idag 170 Coopbutiker med en samlad nettoomsättning på 9 miljarder kronor.

”Vi ser att våra kameratjänster uppskattas stort på marknaden. Vår affärsmodell som genererar kvalitet genom hela kedjan från analys och konstruktion till leverans och support/service ger oss fortsatta framgångar. Vi är mycket stolta över att Coop Väst väljer oss som partner”, säger Stefan Wahlman partner på Siqure.

Dela inlägg:
LinkedIn
Senaste nyheter
KONTAKTA OSS

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kom i kontakt med oss ​​utangenom att använda klicka på knappen nedan eller genom att ringa oss. Vår erfarna team är redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.
©2024 All Rights Reserved.