Kundcase/ Månsson Fastigheter

Månsson Fastigheter Ett digitalt kvarter i Varberg

I kvarteret Kvarnliden utnyttjas digitaliseringens möjligheter i alla faser av projektet. Detta framtidssäkrar både byggnation och förvaltning av fastigheten. För de boende kan det ta sig uttryck i en så enkel men praktisk sak som att hela fastigheten nyckellös. Något som underlättar och gynnar såväl hyresgäst som förvaltningsarbete. De två nyuppförda byggnaderna på fastigheten Kvarnliden 9 får 2022 års byggnadspris av Varbergs kommun. Vi på Siqure är stolta över att fått förtroendet att införa ett digitalt passagesystem för denna fastighet, där man utöver digitala lås på lägenheterna också förenklar för de boende att få tillträde till allmänna utrymmen som tvättstugor, förråd och barnvagn-cykelrum. Lösningen ger också möjlighet till intäktsströmmar där tilläggstjänster kan bokas och debiteras som en del av lösningen Säger Hans Molin, partner på Siqure Vi på Månsson fastigheter är väldigt nöjda över samarbetet med Siqure, dels installationen av systemet i sig men även den service och support vi erhållit över tid. Lösningen i sig motsvarade också de krav och önskemål vi framförde när projektet startade Säger Andreas Dahlqvist, VD på Månsson fastigheter.
Passagesystem, digitala lås & mobil access

”Vi är väldigt nöjda över samarbetet med Siqure , allt från installation och service till support. Den innovativa lösningen motsvarade också alla våra önskemål och krav.”

Andreas Dahlqvist, VD på Månsson fastigheter.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kom i kontakt med oss ​​utangenom att använda klicka på knappen nedan eller genom att ringa oss. Vår erfarna team är redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.
©2024 All Rights Reserved.