Butik och Handel

Handeln genomgår en stor förändring med nya utmaningar. Näthandel, handelsplatser utanför citykärnan, obemannade butiker, minskade marginaler och digitala plattformar påverkar handeln i stor utsträckning. Svinn, stölder och den fysiska otryggheten påverkar säkerhetsarbetet för handlarna allt mer.

 

Hur påverkas då säkerhetsarbetet? Tidigare har det handlat om att skydda butiken med traditionella säkerhetslösningar där systemen har varit lokala och telenätet har använts för att sända enklare larmsignaler till en larmcentral. Säkerheten har setts som en nödvändig och kostsam investering. Något man gjort bara för att man måste; för försäkringskrav och för att köpa tid så att väktare och polis ska hinna rycka ut.

Handelns behov är idag väldigt annorlunda – och förändras snabbt. Samtidigt har tekniken tagit jättesprång. Det gör att lösningarna nu kan hjälpa till att bidra till affärsutveckling och vinst, och inte som tidigare bara vara en kostnad. Detta gör vårt jobb som IT-säkerhetsexperter så mycket roligare och gläder förhoppningsvis också alla hårt kämpande handlare.

Andra KUNDSEGMENT
Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kom i kontakt med oss ​​utangenom att använda klicka på knappen nedan eller genom att ringa oss. Vår erfarna team är redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.
©2024 All Rights Reserved.