Kontor och föreningar

Digitalisering och framtidens mobilitet påverkar fastighetsanvändningen och driften. Redan idag har digitala och mobila redskap förändrat arbetslivet med nya typer av kontorskoncept, hemarbete och minskade ytbehov hos hyresgästerna som följd.

Fastighetssektorn står inför stora förändringar med nya intäktsmodeller och möjlighet till en effektivare drift via digital access. Möjligt att integrera personalregister tar bort onödigt dubbelarbete gällande administrationen och kvalitetssäkrar att rätt personer har tillträde vid rätt tidpunkt.

Föreningslivet i Sverige är omfattande, idrottsklubbar har oftast stora utmaningar att hantera nycklar, koder och passagekort. Föräldrar som tillfälligt skall arbeta i kiosken och ledare som skall ha tillgång till omklädnings-rum, förråd har behov av tillgång till dessa olika tider och dagar. Idag krävs det att anläggningen ofta måste vara bemannad för att låsa-låsa upp de utrymmen som krävs.

Att införa digital access löser dessa problem, ett mervärde är också möjlighet att tex styra planbelysningen direkt i mobilen som utöver att vara smidigt också ger kostnadsbesparingar mot att de styrs via tidur eller glöms bort att släckas.

Andra KUNDSEGMENT

Fastighetsägare & Fastighetsförvaltare

Butik och Handel

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kom i kontakt med oss ​​utangenom att använda klicka på knappen nedan eller genom att ringa oss. Vår erfarna team är redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.