Fastighetsägare & Fastighetsförvaltare

Dagens fastighetsägare och förvaltare ställs i snabb takt inför nya typer av utmaningar och möjligheter. Digitaliseringen påverkar den direkta fastighetsanvändningen och människors sätt att leva i sina hem. Det skapar nya beteenden, krav och önskemål som en fastighetsägare med fokus på bostäder måste väga in i sina erbjudanden.

Trygghet och säkerhet står högt på agendan där boende eller de som har sin arbetsplats i fastigheten verkar. Att förebygga och dokumentera oönskade händelser samt att ha kontroll på tillträde är vitalt för att uppnå en önskad boendemiljö eller arbetsplats.

Förvaltning av fastigheter där idag mycket tid och pengar spenderas på att hämta, lämna och administrera nycklar för att ge access till driftutrymmen blir dels kostsamt men innebär också en stor miljöpåverkan. Att förflytta sig med bil för att hämta-lämna nycklar i våra städer ger ett stort negativt miljöavtryck. Digital access ger snabbare insatser som både är kvalitetshöjande och miljövänliga.

Andra KUNDSEGMENT
Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig!

Kom i kontakt med oss ​​utangenom att använda klicka på knappen nedan eller genom att ringa oss. Vår erfarna team är redo att hjälpa dig och svara på dina frågor.
©2024 All Rights Reserved.